FAQ

Find svar på de mest almindelige spørgsmål her! Mangler du stadig svar, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os

Nej! Det kræver ingen form for flyveerfaring at prøve vores simulator. Din tur vil blive sammensat efter niveau.

Der er umiddelbart ikke nogen aldersgrænse for at prøve vores simulatorer, men vores erfaring er, at man skal kunne forstå en briefing. Derud over er det vigtigt at man kan kigge ud af forruden og dermed kræves en minimum højde på 160cm.

Briefingen bliver tilpasset dig og dit niveau samt den tur I skal flyve.

Vores simulatorer giver mulighed for at kunne gennemføre en gruppeoplevelse. Selve flyvningen er en One on One med din instruktør og evt. din co-pilot, hvis du har en med. Der er plads til 2 piloter i selve cockpittet (en kaptajn og en co-pilot). Bag i flyvet er der plads til at have dine passagerere med.

Ja! Der er plads til at du kan tage en ven med. Flyet (simulatoren) kan flyves både alene, eller sammen med en anden ( 2-pilots koncept). Hvis du gerne vil opleve at flyve i et 2-pilots koncept, som man normalt vil gøre når man flyver et passagerfly, så skal I være 2. Derudover er det også sjovt at have en at dele oplevelsen med! Ønsker du at tage flere passagerer med ombord, kan pladser tilkøbes.

Et Certifikat købes her på siden. Gå til menupunktet “flyv med os”. Når certifikatet er købt, skal du kontakte FunFlight for at booke en tid.

Ja! Der er gratis p-pladser lige uden for simulatorcentret.

Ja! Når du køber certifikatet her på siden, bedes du i kommentarfeltet i “kurven” angive hvilket navn certifikatet skal udstedes til.

Et certifikat gælder i 1 år fra udstedelsesdatoen, med mindre andet er angivet.

Nej! Som ved køb af certifikat andre steder, kan man hos Funflight heller ikke ombytte det til kontanter.

Ja! Du har altid 14 dages fortrydelsesret på onlinekøb.

Har du brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os nu